Luty 2016
Proces powstawania wina
Tytuł: proces maceracji owoców
Opis: - wstępny proces fermentacji samorzutnej
Tytuł: zbiorniki maceracyjne
Opis: - mieszanie maceratu owoców odmian kolorowych
Tytuł: owoce odmian zielonych i żółtych
Tytuł: owoce świeżo zwiezione z naszej winnicy
Tytuł: owoce odmian zielonych i żółtych
Tytuł: w oczekiwaniu na odszypułkowanie
Tytuł: prasa do wyciskania soku
Tytuł: odszypułkowywarka
Tytuł: odszypułkowywanie i rozdrabnianie
Tytuł: ślimak transportujący owoce do odszypułkowania
Tytuł: transport pulpy owocowej do kosza prasy
Tytuł: kosz prasy
Tytuł: prasa do wyciskania soku
Tytuł: wyciskanie soku
Tytuł: przygotowanie zbiorników fermentacyjnych
Tytuł: zbiornik fermentacyjny z pływakiem
Tytuł: plastikowe zbiorniki fermentacyjne
Tytuł: nasze eksperymenty kupażowania wina
Tytuł: enolmatic automat do napełnia butelek
Tytuł: pierwsze oficjalne butelki
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Aleja Mickiewicza 21, 31-120 Kraków
rector[a]urk.edu.pl
NIP: 675 000 21 18    REGON: 000001815    ESP: /URKRAKOW/skrytka
  
© 2024 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie